Jiří Obršlík | | Žačky - turnaje

Vangl Cup 2014 - mladší žačky

Želva...

VANGL CUP 2014 ŽELVA


– házenkářský turnaj mladších žaček, 12.-14.12.2014 Moravský Krumlov


 

V pátek se rozběhla opět jedna skvělá házenkářská akce. Devět předních týmů z celé republiky se sjelo tentokráte do krumlovské haly. Ubytovací azyl poskytlo přilehlé školní zařízení včetně skvělé stravy. Míchala se výborná dívčí  házená, nová přátelství a super večerní zábava daleko od rodičů s kamarádkami ve spacáku a s posunutou večerkou. V neděli dvě hodiny po poledni bylo hotovo. Maratón 36 utkání a 712 vstřelených branek přichvátal až k vyhlášení vítězů. Na házenkářský turnaj, poprvé pořádaný v krumlovské hale, přijal pozvání jak starosta Moravského Krumlova pan Mgr. Tomáš Třetina, tak starosta Ivančic pan Milan Buček. Slavnostního dekorovaní vítězů se zúčastnil také ředitel školy pan Mgr. Jan Košíček.


 

Již podruhé za sebou si „ŽELVU“ – putovní pohár, odvezly výborně hrající holky ze Zlína. Za nimi skončila děvčata z Bohumína a na nečekaném, skvělém třetím místě skončil pořádající tým HK IVANČICE, v jehož řadách nastoupily rovněž dvě „krumlovačky“.     


 

Skvělý adventní víkend. To je visačka správné cesty pro mládež. Sport a nová přátelství. Půjdeme dál touto cestou a těšíme se na další setkání.


 

Na závěr jen pár díků. Oběma městům, krumlovské škole i rodičům, sponzorům a partnerům za jejich přízeň a pomoc, bez které by se turnaj nemohl konat. Děkujeme. 


Trenér: 

Chtěl bych holkám poděkovat za výkon i za výsledek, který jsem neočekával. Tým se jasně ukázal, jako kompaktní a především v zápase proti Hájům, při absenci kapitánky Mariky, se semknul a výkon na obraně  celého týmu byl výborný.



Celkový výkon týmu mě mile překvapil. Vyzdvihnout musím vedle skvělé brankářky Nicol Čožíkové hlavně Mariku a sebevědomou Lucinku, která se nebála vzít odpovědnost za utkání na sebe. Pochvalou nebudu šetřit ani na Martinu, Denču, Páju, Zuzku, Danielku a houževnaté minky. Na jaře věřím, že výkon jak jednotlivých hráček, tak celého týmu půjde ještě nahoru. Všem přeji hezké svátky a těm co nezlobili taky nějaké dárky.



FOTKY - KLIK

Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...