Lenka Hájková | | Dorostenky | Žačky

Soustředění žaček a dorostenek je minulostí

Starší žačky + mladší dorostenky

V neděli 16. srpna 2020 vyrazila družstva starších žaček a mladších dorostenek na tradiční soustředění do Moravského Krumlova. Bohužel ani jedno družstvo na soustředění neodjelo kompletní, a to z důvodu dovolených či nedoléčených zranění.

Jako každý rok nám zázemí poskytl Výchovný ústav v Moravském Krumlově. Fyzickou kondici a herní činnosti jsme zlepšovaly především v hale. Děvčata absolvovala i několik výběhů ke kapli sv. Floriána nebo do areálu místního zámku. Program jsme si zpestřily i třicetikilometrovou projížďkou na kole, dvěma návštěvami koupaliště v Lesonicích a pátečním odpolednem stráveným na koupališti v Moravském Krumlově.

Holky k tréninkům ve většině případů přistupovaly zodpovědně a doufáme, že po dlouhé pauze opět našly chuť sportovat a hrát házenou. Na zlepšování a zdokonalování herních činností máme ještě přibližně 14 dnů, kdy v sobotu 5. 9. se starší žákyně zúčastní jednodenního turnaje ve Velké nad Veličkou.

Jmenovitě se soustředění zúčastnily: Cvrkalová Zuzana, Vavroušková Dorota, Kusslová Nikola, Navasardyanová Viktoriya, Šteflová Zuzana, Klímová Aneta, Fadrná Nikola, Hacarová Adriana, Svobodová Martina, Dotramy Mya, Svobodová Viktorie, Dohnalová Ester, Weberová Nela a Zelinková Nela.





Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...